NextPO

100% Product Owner

Product Owner

Jouw innovatie versnellen, daar ligt voor ons de focus. Zonder zorgen en met snel resultaat. We doen dat door een Product Owner op het project te zetten. Onze product owners spelen een sleutelrol in het creëren van digitale oplossingen en het centraal stellen van de gebruiker.

Product owners zijn verantwoordelijk voor het maximaliseren van de waarde van het product én het team. Een belangrijke voorwaarde voor succes. Veel van onze product owners hebben ervaring als project manager en kunnen daarom ook de 'uitstap' maken naar de focus verleggen op hoe het project zelf loopt. Zo’n product owner heeft u misschien niet paraat. Wij wel. En die kan morgen beginnen.

Per begin 2020 hebben we de activiteiten van NextPO ondergebracht bij www.productowner.nl

taken product owner voorbeeld

Wij beseffen ons heel goed dat lang niet alle organisaties een Product Owner beschikbaar hebben. Daarom leveren wij die.

chess-knight-solid

Protegé


Een verlengstuk van jouw visie. Met energie en focus een waardevol onderdeel van elk project en een volwassen gesprekspartner voor alle stakeholders. +1 jaar ervaring in een digitale omgeving en heeft een PSPO-certificaat.

Prijs per dagdeel:

260

chess-rook-solid

Fixer

Een product owner met een track record en een sterke visie op jouw digitale roadmap. Hij/zij integreert moeiteloos in  het lopende project en begrijpt binnen no-time waar jouw digitale product naartoe moet bewegen.

Prijs per dagdeel:

390

chess-queen-solid

Co-piloot


Met minimaal 15.000  'vlieguren' heeft een Co-piloot aan een half woord genoeg om de regie over te nemen. Op alle onderdelen in jouw digitale project. Niet in de laatste plaats vanwege de up-to- date sectorervaring.

Prijs per dagdeel:

520

Hoe nu verder?

Zoek je hulp binnen jouw project? Tijdens een kop koffie bij u of bij ons op kantoor kunnen we binnen 60 minuten bepalen of en wat voor soort product owner jouw organisatie of project nodig heeft. Check www.productowner.nl/contact of stuur een bericht naar info@productowner.nl. U ontvangt dezelfde dag nog een reactie. 

Onze klanten