Ons team

Digitale innovatie versnellen, dát is wat we doen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Connext Lab en NextPO. Een team van ongeveer tien mensen, allemaal met een track record in de digitale wereld. Vaak met een achtergrond als project manager, director of ondernemer. Met allemaal hetzelfde DNA: We barsten van de energie, een groot verantwoordelijkheidsgevoel én we snappen jouw pijn. Omdat we altijd wel iemand hebben die in jouw rol in jouw sector heeft gewerkt. Met die ervaring en onze diepgewortelde interesse voor digitale innovatie gaan we heel graag voor jou aan de slag. Het liefst nog vandaag.
Wil je precies weten wie er bij ons werken? Check onze LinkedIn pagina

Waarom samen?

De design- en focus sprints van Connext Lab geven je superkracht. Het voorkomt eindeloze beslistrajecten en door het haarscherpe proces is aan het eind van de week de richting glashelder. Ook heb je een plan om dit alles om te zetten in actie.
Na +100 trajecten zagen we te vaak dat er bij de klant een regisseur ontbrak. Iemand die op dagelijkse basis actief is om de ‘business’ en de techniek aan elkaar te koppelen, zodat het project binnen planning en budget wordt opgeleverd. En dat moet kunnen. Wij geloven er absoluut in dat IT projecten niet maanden uit hoeven te lopen met torenhoge kosten. Maar dan moet er wel focus zijn. Die focus biedt NextPO. Door product owners te detacheren is er opeens iemand die én weet hoe agile software ontwikkeling werkt én als missie heeft om dit project te laten slagen.

Wanneer zijn we tevreden?

Het gewenste antwoord is “nooit”. Maar toch zijn we stiekem vaak heel tevreden (en trots). We vinden het supergaaf als klanten hun idee een paar maanden later succesvol lanceren. Hoe we je daar bij helpen lees je op veel andere plekken op onze website. Wil je het liever van ons persoonlijk horen? Neem dan contact met ons op!

Tot slot

Het Connext Lab team zal uitdagen, verrassen, luisteren, lachen, altijd willen versnellen én je soms ongemakkelijk laten voelen. We zullen nooit inboeten op kwaliteit, consessies doen of een slecht idee sturen naar een gewenst resultaat. Wij willen beroemd zijn om onze eigenzinnigheid en wereldoplossingen die er toe doen!